تبلیغات
آشپزی با برنج قهوه ای - طبخ برنج قهوه ای
جمعه 27 آذر 1388

طبخ برنج قهوه ای

• نوشته شده توسط: محمد آریانا

بسیاری از مردم مشکل دارند پخت برنج قهوه ای و داشتن آن کلید خاموش کردن decently ، از سال می توان آن را در ادامه خون گرم تر از برنج سفید است. همچنین بسیاری از راه های مختلفی را برای آن آماده وجود دارد.

در اینجا ، کارآمدترین روش که من پیدا کردم طبخ برنج قهوه ای بر روی یک اجاق گاز است. در حدود 35 دقیقه از زمانی که شما را به زمانی که شما شروع به غذا خوردن (که خیلی خوب برای برنج قهوه ای). این روش با این نسخهها کار برای هر دو کوتاه و دانه برنج دانه بلند قهوه ای. من ترجیح می دهم دانه طولانی است. من خورده صدها batches از برنج قهوه ای با استفاده از این روش بیش از 10 سال گذشته.

در اینجا دستورالعمل :

   
1. برنج قهوه ای می شود و آب با هم در یک قابلمه با درب. استفاده از نسبت 1.5 فنجان آب 1 فنجان برنج می باشد. من به طور معمول 3c برنج با 4.5c آب برای دسته ای پست کنید.
   
2. تنظیم حرارت به حداکثر ، و برنج را / آب را به جوش کشف. سپس درب ظرف را در قابلمه قرار دهید ، و کاهش حرارت را کم / بجوش و خروش آمدن. اگر شما دارای درب سوپاپ بخار ، نگه داشتن آن بسته شده است. بگذارید برنج نیم جوش کردن برای 20 دقیقه.
   
3. غیرفعال کردن گرما ، و اجازه نشستن برنج در قابلمه پوشیده برای دیگری 10 دقیقه. آن را با این قضیه مشکلی اگر شما اجازه بدهید بنشینم برنج بیش از 10 دقیقه (20 یا 30 دقیقه است بیش از حد خوب) ، اما اجازه ندهید که آن را به هیچ کمتر است. من ترجیح می دهم من به برنج کمی جویدنی ، احساساتی نیست ، بنابراین من معمولا پس از برداشتن درب ظرف 10 دقیقه است.
   
4. بخورید و لذت ببرید. مراقب باشید وقتی که درب را پاک کنید ، چون بسیاری از بخار فرار ممکن است زمانی که شما باید انجام دهید

این آثار برای برنج سفید بیش از حد.

پس از برنج پخته شده است ، من به طور معمول بعضی از حرکت شبیه چمچه زنی را به کاسه ، و ترکیب آن با tamari کمی دارند و 1-2 قاشق غذاخوری دانه کنجد. دانه های کنجد اضافه کردن مقدار زیادی از عطر و طعم به برنج می باشد. گاهی من آن را با veggies بخار و سیاه شدن tempeh ، هر دو آماده شده است که می تواند در حالی که برنج پخت و پز شده است را بخورند.

من برنج را پس مانده غذا را در ظرف پلاستیکی در یخچال و فریزر ، که نگه می دارد و برای چند روز قرار داده است. از آنجا که من می توانم در یک مایکروویو استفاده نکنید ، من معمولا فقط پسماندهای سرد را بخورند. اما وقتی که من در خلق و خوی برای برنج سرد هستم نیست ، اینجا دیگر من از خوش طعم ظرف برنج را پس مانده است :

   
1. در یک قابلمه کوچک ، اضافه کردن 1 قاشق چای خوری از روغن ، و حرارت آن در حدود 1 دقیقه روی حرارت متوسط. من ترجیح می دهم تیره روغن کنجد اضافه می کند ، زیرا بسیاری از طعم. روغن کانولا هم به خوبی کار میکند.
   
2. اضافه کردن برخی از veggies قطعه قطعه شده به گلدان ، در روغن سرخ کرده و آنها را در روغن به مدت چند دقیقه. مورد علاقه های شما هستند پیاز ، پیاز سبز ، فلفل و زنگ (هر رنگ).
   
3. پس از veggies هستند ، حرکت شبیه چمچه زنی در برخی از برنج قهوه ای پس مانده غذا پخته شود. من دوست دارم 2 استفاده از قطعات برنج به veggies بخش 1. مخلوط آن را به خوبی با veggies.
   
4. کاهش حرارت کمی تا متوسط بسیار کم و طبخ برنج / veggies برای 3-4 دقیقه تا برنج گرم است ، تکان دهنده درباره یک بار در هر دقیقه.
   
5. پور در tamari کمی به سلیقه و ترکیب آن را با برنج می باشد. کوک برای دیگری به دقیقه از کار افتاده در عطر و طعم.
   
6. غیرفعال کردن گرما. مخلوط را در 1-2 قاشق غذاخوری دانه کنجد.
   
7. بخورید و لذت ببرید.

امیدوارم این دستور العمل های موثر است. برنج قهوه ای عمود رژیم غذایی دانش طولانی کردن عمر من پس از من در اواسط - 90S ، و من آن را بخورم تقریبا هر هفته مورد مطالعه قرار گرفت. برای من خیلی بزرگ مواد غذایی برای فعالیت های استقامتی

نظرات() 



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر