تبلیغات
آشپزی با برنج قهوه ای - چگونه طبخ قهوه ای برنج
جمعه 27 آذر 1388

چگونه طبخ قهوه ای برنج

• نوشته شده توسط: محمد آریانا

چگونه طبخ قهوه ای برنج

پخت و پز برنج قهوه ای راه راست


پخت و پز برنج قهوه ای ، که چگونه برنج قهوه ای راه راست

پخت و پز برنج قهوه ای است متفاوت از برنج سفید پخت و پز؟
اکثر مردم می دانند که چگونه به طبخ پخت و پز برنج سفید و برنج قهوه ای بسیار متفاوت است. در این گزارش موضوع در نحوه طبخ برنج قهوه ای به راه راست ما را پوشش. تفاوت عمده میان پخت برنج قهوه ای و برنج سفید ، تفاوت کمی وجود دارد که به دلیل طبیعت unpolished از برنج قهوه ای. برنج سفید است »همچنین به عنوان مراجعه کننده به لهستانی به عنوان برنج آن را تا به لایه بیرونی پوست و مایل به قهوهای یاخرمایی (سبوس) را حذف لایه از دانه. برنج قهوه ای در طرف دیگر ، تنها لایه بیرونی پوست برداشته و لایه سبوس در دانه انباشته شده است. در حالی که ارزش تغذیه ای برنج قهوه ای را به این لایه قهوه ای نسبت داده شود ، آن هم چیزی است که نیاز به مراقبت وقتی برنج پخت و پز قهوه ای گرفته شده است. ما همچنین یک نقطه بسیار مفید است که شما باید قبل از خرید و یا شروع به طبخ برنج قهوه ای بررسی ارائه می کنند.
اتمام بسته بندی و انقضا تاریخ های قبل از پخت و پز شما قهوه ای برنج
قبل از این که شروع به بحث و گفتگو در مورد چگونگی طبخ برنج قهوه ای ، ما را به ذکر است در یک چیز مهم دارم. برنج قهوه ای می توانند طعم کهنه و فاسد بسیار سریعتر از برنج سفید کنید. هنگام خرید برنج قهوه ای مطمئن شوید که تاریخ بسته بندی در بسته است ، بیش از 2-3 ماه بعد از تاریخ جاری است. همچنین اطمینان حاصل کنید که تاریخ انقضاء درج شده است حداقل 6 ماه یکسال پس از تاریخ جاری است. اگر شما باز از کیسه برنج قهوه ای ، مهر و موم محکم با کیسه باقی مانده (uncooked) برنج قهوه ای و خنک کردن آن. برنج ذخیره شده در این وضعیت خواهد ماند برای خوب به اطراف 5-6 ماه می باشد. اگر در خارج در دمای اتاق سمت چپ ، برنج قهوه ای می توانند بو و طعم نان بیات داخل 3-4 ماه دریافت کنید. این چیزی است که شما باید قبل از پخت و پز برنج قهوه ای بررسی شده است. دلیلی برای گرفتن برنج قهوه ای طعم نامطبوع است به دلیل روغن های طبیعی در سبوس (قهوه ای) لایه کهنه شدن.

برنج قهوه ای ، پخت و پز راه راست
در پاراگراف بالا در حال حاضر نقطه مهم در مورد چه مدت طول برنج قهوه ای ذکر شده می تواند برای ذخیره خواهد شد. بنابراین قبل از شروع پخت برنج قهوه ای مطمئن شوید که برنج به عنوان مبتذل نیست ، شما می توانید تا پایان گرفتن طعم تند و یا فاسد برای یک بار برنج آن پخته شود. نسبت آب به برنج اضافه شده 2:1 است که بدان معنی است که 2 فنجان آب را باید به 1 فنجان برنج قهوه ای اضافه خواهد شد. این نسبت همان آب باقی مانده است برای پخت و پز برنج قهوه ای یا برنج سفید است. نکته مهم بعدی در مورد ساخت برنج قهوه ای است برای درک چگونگی لایه سبوس بر روند پخت و پز خود را برای برنج قهوه ای. لازم است که سبوس (قهوه ای) در لایه برنج قهوه ای است 'ملایم تر'. این پروژه از طریق خیساندن برنج قهوه ای در آب انجام می شود قبل از اینکه پخته شده ، زمان خیساندن باید 25-30 دقیقه. اگر شما می خواهید بدانید چگونه به طبخ برنج قهوه ای راه حق ، آیا محروم کردن نیست و یا شتاب زمان خیساندن. پخت و پز برنج قهوه ای را بدون این فرایند را عمل خیساندن بذر برنج پخته شده بسیار سفت و تقریبا غیر قابل خوردن را.

چگونه طبخ قهوه ای برنج ، نکات تکمیلی
اگر شما از پختن برنج قهوه ای برای اولین بار ، پیروی از دستورالعمل های بالا کلیک کنید. سپس ، طعم برنج پخته شده و تصمیم می گیرید که آیا آن را منطبق ترجیح سلیقه شما. برنج قهوه ای پخته شده تا به مهره کامل مانند وقتی که احساس خورده و دانه های برنج ، فرد را به ثبات مناسب و جدا باقی می ماند. اگر می خواهید برنج بسیار نرمتر ، افزایش زمان خیساندن برنج را از قبل از پخت و پز داشته باشند. از طرف دیگر ، اگر شما پیدا برنج به بیش از حد نرم و کاهش زمان عمل خیساندن و مطمئن شوید که آب به نسبت 2:1 برای. این به این معنی دو بخش آب به مدت یک بخشی از برنج قهوه ای.

ارزش غذایی و خواص و مزایای درمانی قهوه ای برنج
در این بخش در حال حاضر اطلاعات در مورد نحوه طبخ برنج قهوه ای و همچنین توضیح داد که تفاوت بین پخت و پز مهم برنج قهوه ای و برنج سفید را. ما همچنین توضیح داد که لایه سبوس در دانه برنج را باید در نظر گرفته هنگام برنج قهوه ای. مردم در سراسر جهان در حال حرکت به یک رژیم غذایی برنج قهوه ای به دلیل خواص درمانی بسیاری از برنج قهوه ای که قرار است به ارمغان می آورد. در حال حاضر تهیه یک گزارش کامل در زمینه دریافت خدمات درمانی از برنج قهوه ای و مصرانه از شما آن را با کلیک در اینجا بخوانید.

نظرات() 



دوشنبه 9 شهریور 1394 09:38 ق.ظ
خوندنش سخت بود اما من اطلاعات خوبی بدست آوردم از تلاش شما سپاسگزارم موفق باشید .
یاس
چهارشنبه 2 مهر 1393 02:09 ب.ظ
متاسفم که انقد برای کسب وکارتون واطلاعاتی که به مشتریاتون میدید بی اهمیتید...
برنج قهوه ای دیرتر ازبرنج سفید میپزه برای همین به جای یک لیوان اب برای هر پیمانه باید دو پیمانه اب اضافه کرد و قبل پختن باید برنج خیس کرد
باارزوی سلامتی برای همگی
علی امین زاده
شنبه 16 فروردین 1393 10:44 ق.ظ
من که کلی خندیدم!
علی امین زاده
شنبه 16 فروردین 1393 10:43 ق.ظ
من که کلی خندیدم!
علی
پنجشنبه 9 خرداد 1392 10:38 ب.ظ
با سلام

من که متوجه نشدم
یکبار هم متن رو نخوندی پر از غلط املائیه.بعدش گذاشتی به نمایش. بی سواد
یکی
دوشنبه 28 فروردین 1391 05:23 ب.ظ
وقتی یه راست ترجمه گوگل ترنسلیترو اینجا بزاریو حتی یه دور هم نخونیش میشه این!!!!
مگه مجبوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میترا
دوشنبه 26 مهر 1389 12:50 ب.ظ
منم هیچی نفهمیدم ... كاش یه دور خودتون میخوندین ... مریم خانوم چه جوری فهمیدی چی نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟
یکشنبه 4 مهر 1389 02:19 ب.ظ
منکه هیچی نفهمیدم .. این ترجمه پر از غلط نگارشی هست ..
shahrzad
دوشنبه 8 شهریور 1389 12:27 ب.ظ
خودت یه دور بخون ببین می فهمی چی نوشتی
مریم
دوشنبه 3 خرداد 1389 05:52 ب.ظ
ازتون متشکرم .نوشته هاتون خیلی به من کمک کرد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر