تبلیغات
آشپزی با برنج قهوه ای - دستورالعمل های عمومی برای تهیه قهوه ای برنج
جمعه 27 آذر 1388

دستورالعمل های عمومی برای تهیه قهوه ای برنج

• نوشته شده توسط: محمد آریانا

دستورالعمل های عمومی برای تهیه قهوه ای برنج

مواد اولیه ی آشپزی

        
* 1 فنجان برنج قهوه ای uncooked
        
* 2-1/4 فنجان مایع (آب ، آش ، آب میوه)
        
* 1 قاشق سوپخوری کره یا مارگارین (اختیاری)
        
* 1 قاشق چای خوری نمک (اختیاری)

توجه : 1 فنجان برنج قهوه ای UNCOOKED بازده در حدود 3 تا 4 فنجان برنج پخته شده

جهت : بالای مرتع ، مایکروفر اجاق گاز ، پلوپز

بالا از محدوده

   
1. ترکیب 1 فنجان برنج ، 2-1/4 فنجان مایع ، 1 قاشق چای خوری نمک (اختیاری) ، و 1 قاشق سوپخوری کره یا مارگارین (اختیاری) در 2 -- 3 تا ماهی تابه - کوارت.

   
2. حرارت به نقطه جوش ؛ بهم زدن یک یا دو بار.

   
3. حرارت را کاهش دهد ؛ پوشش و بجوش آمدن. کوک برای 45 تا 50 دقیقه. اگر برنج کاملا مناقصه ها و مزایده نمی باشد و یا به حالت مایع است جذب می شود نیست ، جایگزین درب و آشپزی 2 تا 4 دقیقه دیگر. نرم کردن با چنگال.

اجاق گاز مایکروفر

       
1. ترکیب 1 فنجان برنج ، 2-1/4 فنجان مایع ، 1 قاشق چای خوری نمک (اختیاری) ، و 1 قاشق سوپخوری کره یا مارگارین (اختیاری) در 2 -- به 3 - کوارت عمیق مایکروویو پخت غذا.

       
2. جلد و کوک برجسته در 5 دقیقه و یا تا جوش.

       
3. تنظیمات را کاهش دهد تا متوسط (50 ٪ قدرت) و طبخ 30 دقیقه است. نرم کردن با چنگال.

پلوپز
rice cooker


ایالات متحده آمریکا رایس فدراسیون توصیه زیر را جهت تولید کنندگان انفرادی 'به هنگام استفاده از پلوپز. به طور کلی ، آنها توصیه کند که "تمام مواد در ترکیب با استفاده از 1 / 4 to 1 / 2 فنجان از مایع کمتر برای بالا از - روش محدوده می شود."

منبع : بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط www.usarice.com

نکته ها انتخاب در پلوپز
پلوپز
اگر برنج پخت و پز مانند سر و صدا به نظر می رسد بیش از حد و نتیجه نامشخص است ، در نظر تلاش پلوپز.

 

پلوپز ویژگی های درونی پان (نوعی رامی که در بالا دارای عنصر حرارت. نسبت خاصی از آب و برنج به اجاق گاز افزوده می گردد. اجاق گاز برنج وقتی که برنج تعیین شده توسط سنجش از دور انجام می شود

دمای درونی پان (نوعی رامی.

ویژگی های Helpful عبارتند از :

    
* درب شیشه ای جهت مشاهده مراحل پخت و پز
    
* سوراخ درب تا فرار بخار
    
* Nonstick پان (نوعی رامی

اشاره گرها را به موفقیت آمیز استفاده از پلوپز ها عبارتند از :

    
دفعات بازدید : * جهت که با شما آمده پلوپز برنج چقدر به فراگیری و مایع برای انواع مختلف برنج استفاده کنید. اتمام چه مدت ممکن است برنج را در مخلوط کن می شود در "گرم نگه داشتن" تنظیمات را ترک کردند. بعضی از اجاق گاز را توصیه از بین بردن برنج قهوه ای در مدت کوتاهی پس از آن پخته شود.

    
* به یاد داشته باشید که جهت مراجعه به "فنجان" برنج ، آنها معمولا به فنجان یا حرکت شبیه چمچه زنی است که همراه با اجاق گاز مراجعه کنید. این امر ممکن است کوچکتر از معمول 8 - فنجان اونس.

.


در اینجا چند راهنمایی برنج سایت رسمی فدراسیون ارائه می دهد ایالات متحده آمریکا برای ساخت "برنج کامل :"

    
* درب نگه دارید در حالی که در دیگ پخت برنج برای جلوگیری از از دست رفتن بخار آب باشد.

    
* با استفاده از اندازه درست از وسایل آشپزی -- برنج را در حجم سه برابر خواهد شد.

    
* اجتناب از پر تحرک آن می باشد در حالی که برنج پخت و پز. این نشاسته باعث می شود و عرضه برنج چسبنده باشد. یکی دیگر از نوک ، اگر بیشتر دانه جدا هستند مورد نظر : در روغن سرخ کرده برنج را در مقدار کمی کره یا مارگارین قبل از اضافه کردن مایع.

    
* تست برای doneness در پایان زمان پخت. کوک 2 تا 4 دقیقه دیگر اگر برنج است شرکت در مناقصه و یا مایع نیست جذب نیست. اگر برنج crunchy است ، ممکن است لازم باشد که اضافه کردن بیشتر مایع قبل از پخت و پز ، خرد است.
Rice Salad

    * در پایان پخت غذا ، در باد کردن برنج با چنگال. این اجازه می دهد تا بخار به فرار و کمک می کند که دانه ها مجزا.

برنج Reheating برای یکی دیگر از کنجاله

برنج Reheated به زمانی که برای اولین بار تهیه شده بود قابل مقایسه با سلیقه. ایالات متحده آمریکا رایس فدراسیون می دهد این توصیه ها برای reheating برنج می باشد. همچنین ، برنج پخته شده ممکن است به صورت مستقیم به سوپ tossed.

REHEATING برنج

افزودن 2 قاشق از مایع در هر فنجان برنج می باشد.

    
* برای بالا از محدوده. جلد و حرارت حدود 5 دقیقه تا حرارت به خوبی در سراسر. حرارت پایین برای استفاده از بهترین نتایج. مقدار زمان ممکن است کمی متفاوت باشد بسته به اینکه به چه میزان شما reheating. نرم کردن با چنگال.

    
* برای مایکرو ویو. جلد برجسته و آشپزی در حدود 1 دقیقه در هر فنجان. برنج کوک منجمد شده در 2 دقیقه بالا برای هر فنجان. نرم کردن با چنگال. (توجه : بسیاری از مردم ترجیح می دهند reheating برنج خود را در مایکروویو ، با توجه به ایالات متحده آمریکا برنج سایت رسمی فدراسیون.)

منبع : بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط www.usarice.com

ی دستور غذاها برنج

(توجه : تمام تجزیه و تحلیل تغذیه می آید از سازمان هستند که منبع غذاها.)

MEXICAN دیگچه برنج
(6 نفر)

    
* £ 1 زمین تکیه گوشت گاو و یا بوقلمون
    
* 1 پیاز متوسط ، خرد
    
* 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
    
* زیره 1 قاشق چای خوری زمین
    
* 1 / 2 قاشق چای خوری نمک
    
* 3 فنجان برنج پخته شده قهوه ای



    
* 1 - 16 اونس می تواند لوبیا ، زهکشی رنگ برنگ
    
* 4 - 2 قوطی اونس diced chiles سبز
    
* 1 متوسط گوجه فرنگی تازه ، بذردار و قطعه قطعه شده (اختیاری)
    
* cilantro تازه برای چاشنی زدن (اختیاری)

   
1. در دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط بالا ، گوشت بپزد تا قهوه ای ، تکان دهنده به فرو ریختن ؛ تخلیه. بازگشت به گوشت کتری.
   
2. اضافه کردن پیاز ، پودر فلفل قرمز ، زیره و نمک ؛ طبخ تا پیاز مناقصه ها و مزایده است.
   
3. بهم زدن در برنج ، لوبیا و chiles ؛ کاملا حرارت.
   
4. بالا و با گوجه فرنگی تزئین کردن با cilantro اگر مورد نظر. بلافاصله خدمت.

برنج مکزیکی دیگچه


عکس از USArice.com
برنج سالاد یونانی


اطلاعات غذایی در هر وعده : کالری ، 313 ؛ مجموع چربی ، 9g ؛ کلسترول ، 29 میلی گرم ؛ سدیم ، 340 میلی گرم ؛ مجموع کربوهیدرات ، 43 گرم ؛ غذایی فیبر ، 6 گرم ؛ پروتئین ، 17 گرم

منبع : حسن نیت ارائه میدهد غذای ایالات متحده آمریکا از برنج سایت رسمی فدراسیون. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنج ، www.usarice.com ببینید

نکات آلیس 'S:

   
1. اگر گریه در زمان کار با پیاز ، در اینجا به همین دلیل است : "گریهاور پیاز می باشد در یک ترکیب به نام ثانیه propanethial - - اکسید ، که در بخار آزاد شده است که پیاز هستند" برش با توجه به شریل Forberg ، آشپز حرفه ای ، متخصص تغذیه عمدتا ثبت شده و نویسنده متوقف کردن ساعت! آشپزی <www.cherylforberg.com>. "وقتی که بخار می آید در تماس با چشم ، آن را به شکل و اسید سولفوریک تولید میکند که احساس گزش ایجاد می کنند و اشک متعاقب آن تبدیل شده است. برش پیاز در زیر آب و یا دلسرد کننده ای آنها را قبل از برش ، آنزیم ها خواهد شد که باعث تولید مواد شیمیایی مضر دیر. "

      
پس از برش پیاز (و بعد از سیر و برش) ، یک پیشنهاد که ممکن است کمک به حذف از بوی دستان خود را به اجرا خنک آب بر دستان خود را در حالی که آنها را مالش مختصر در سراسر ظروف از جنس استنلس استیل ، مانند کاسه قاشق از جنس استنلس استیل. اگر شما شده است بسیاری از برش پیاز ، این ممکن است به عنوان موثر است.

   
2. اگر کمتر سدیم بیشتر توسط برش یا بازگشت omitting نمک ، به خصوص اگر لوبیا را با نمک در قوطی کنسرو مورد نظر هستند.

   
3. وقتی که من سعی کردم بعضی از انجماد این دستور غذا را برای استفاده های بعدی ، من کاملا با نتایج راضی بود. همانطور که من در آن reheating در مایکروویو در محل کار ، چندین نفر نظر در مورد چگونگی آن را خوب smelled! برای راهنمایی در مورد چگونگی توقف این دستور غذا را در فریزر و کیسه های پلاستیکی ، دفعات مشاهده شده : lancaster.unl.edu / مواد غذایی / ciq - انجماد techniques.htm


بهداشت مهره برنج قهوه ای (در تصویر در ابتدای مقاله)
(6 نفر)

    
* 1 / 3 فنجان بادام ورقه شده
    
* 1 / 3 فنجان دانه آفتابگردان
    
* 1 / 3 فنجان هویج julienned *
    
* 1 / 4 قاشق چای خوری فلفل قرمز flakes (اختیاری)
    
* 1 قاشق سوپخوری مارگارین
    
* 3 فنجان برنج قهوه ای پخته (پخته شده در آش مرغ)
    
* 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد

کوک بادام ، دانه آفتابگردان ، هویج ، فلفل و flakes در مارگارین در دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط تا بالا به آرامی browned بادام هستند. افزودن برنج و جعفری ؛ هم بزنید تا کاملا گرم.

* هویج برش ابگوشت سبزیجات بریده شده توسط آنها را در طول نوار نازک.

منبع : حسن نیت ارائه میدهد غذای ایالات متحده آمریکا از برنج سایت رسمی فدراسیون. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنج ، www.usarice.com ببینید

پرتقال نعناع برنج سالاد
(6 نفر)
سالاد برنج

غذای ایالات متحده آمریکا از حسن نیت ارائه میدهد برنج فدراسیون در www.usarice.com

    
* 3 پرتقال
    
* 3 فنجان برنج پخته شده
    
* 1 / 3 فنجان کشمش طلایی
    
* 1 / 3 فنجان برگ تازه نعناع خرد
    
* 1 / 2 فنجان گردو خرد
    
* نمک و فلفل را به سلیقه

پوست و پرتقال به دو بخش ؛ را کنار. از باقیمانده فشار آب پرتقال ؛ را کنار. در یک کاسه بزرگ ، ترکیب برنج ، قطعات پرتقال ، کشمش ، نعناع و گردو. اضافه کردن آب پرتقال ؛ هم پرت کردن. نمک و فلفل به مزه.

منبع : حسن نیت ارائه میدهد غذای ایالات متحده آمریکا از برنج سایت رسمی فدراسیون. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنج ، www.usarice.com ببینید

نکات آلیس 'S:

    
* برنج قهوه ای استفاده می شود من من قبلا ساخته شده بود و سرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساخت و ذخیره سازی برنج قهوه ای ، نگاه کنید به مقالات مربوطه در پایان این مقاله است.

    
* به جای ساخت یک سفر ویژه برای ذخیره ، من کشمش منظم تیره به جای کشمش طلایی استفاده می شود. اگرچه کشمش طلایی را کمی عطر و طعم متفاوت ، من آنها را در بر داشت رضایت بخش جایگزینی. شما همچنین ممکن است اضافه کردن سایر انواع میوه های خشک ، مانند گیلاس خشک شده و یا cranberries را امتحان کنید.

    
* من به 1 / 3 از این دستور غذا (میزان مساوی به دو نفر) و خوردند که کل آن به عنوان ظرف سالاد نور اصلی!

    
* سعی کنید این سالاد را حداقل نیم ساعت قبل از شما به آن خدمت می کنند ، برای دادن طعم دهنده های وقت را به مخلوط.


برنج سالاد یونانی
(6 تا 8 نفر)
برنج سالاد یونانی

    
* 3 فنجان برنج پخته شده قهوه ای متوسط دانه
    
* 1 فنجان گوجه فرنگی انگور قرمز ؛ قطعه قطعه در نیمه
    
* 1 / 3 فنجان زیتون کالاماتا چاله چاله ، قطعه قطعه
    
* 1 / 4 فنجان سس vinaigrette Feta (خرید در فروشگاه)
    
* نمک و فلفل تازه ، زمین را به سلیقه
    
* Romaine برگ

ترکیب برنج ، نیمه گوجه فرنگی ، زیتون و vinaigrette در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن. فصل را با نمک و فلفل. خدمت تمام Romaine با برگ ، که می تواند مانند پوسته taco مورد استفاده قرار گیرد به برگزاری پر. روش دیگر ، ترتیب Romaine برگ در صفحه گرامافون و محل مخلوط برنج در بالای سبزی. خنک.

منبع : حسن نیت ارائه میدهد غذای ایالات متحده آمریکا از برنج سایت رسمی فدراسیون. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنج ، www.usarice.com ببینید

نکات آلیس 'S:

برای ایتالیایی برنج سالاد ، شما ممکن است سعی کنید جایگزین کردن روغن ایتالیایی / نوع سس سرکه و زیتون سبز برای vinaigrette Feta سس و زیتون کالاماتا.
Tabbouleh

برنج قهوه ای TABBOULEH
(6 نفر)

    
* 3 فنجان برنج پخته شده قهوه ای
    
* 3 / 4 فنجان خیار خرد
    
* 3 / 4 فنجان گوجه فرنگی خرد
    
* 1 / 2 فنجان جعفری تازه خرد
    
* 1 / 4 فنجان برگ تازه نعناع خرد
    
* 1 / 4 فنجان ورقه شده پیاز سبز
    
* 1 / 4 فنجان روغن زیتون
    
* 1 / 4 فنجان آبلیمو
    
* 1 / 2 قاشق چای خوری نمک
    
* 1 / 4 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین



نظرات() 



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر